Gevulde paprika’s
Imprimer / Afdrukken / Print
Gevulde paprika's
Moeilijkheidsgraad: voor keukenprins(ess)en
Temps de préparation / Voorbereidingstijd / Preparation time 10 minutes
Temps de cuisson / Koken tijd / Cooking time 20 minutes
Temps total / Totaal tijd / Total time 30 minutes
Portions / Porties 4
Ingrédients / Ingrediënten / Ingredients
- 4 Paprika's
- 200 gr Rijst of couscous
- 100 gr Walnoten
- 100 gr Zondedroogde tomaten
- 50 gr Olijven
- Tomatenpulp uit blik of van 4 tomaten
- Groentenbouillon zie de bouillon recept
- 1 Ajuin
- 2 Teentjes Knoflook
- 1 eetlepen Basilicum van het veld!
- 1 eetlepen Oregano van het veld!
- 0.5 liter Water
- Peper, zout, olijfoli
Instructions / Instructies
-
Snijd de ui en de knoflook in stukjes en fruit ze kort met wat olijfolie in een diepe kookpot.
-
Voeg de rijst of couscous toe en overgiet met het water. Voeg bouillon toe en laat koken tot de rijst of couscous gaar is.
-
Snijd het hoedje van de paprika's en haal de zaadjes en zaadlijnen eruit.
-
Snijd de zongedroogde tomaatjes, olijven en walnoten in stukken en meng ze met de rijst of couscous, het tomatenvlees en de kruiden.
-
Vul hiermee de paprika's. Zet de hoedjes terug op de paprika's , wikkel ze in een beetje aluminiumfolie en leg 20 minuten op de barbecue (of 15 minuten in de oven). Draai af en toe om.
- Aardappel-champignonschotel met filodeeg
- Bettes Thai au Riz Lentillé
- Bietenhummus
- Bouillon de Légumes
- Brownies met Rode Biet
- Carpaccio de Bettraves Chiogga
- CHAMP’FAIR – October 10th 2020
- Chaussons aux Epinards
- Chou Chinois Farci Epicé
- Chou kale à l’indienne
- Crumble van Rabarber en Rode vruchten
- Curry de Chou-Fleur au yaourt
- Fallafel
- Gaspacho de poivrons grillés
- Gaspacho de radis et son velouté de fanes
- Gevulde paprika’s
- Gratin d’Aubergines Mozzarella
- Groentetaart
- Koolrabi met Appel
- Navet Golden Ball Caramelisé
- Pesto de cardes de Chou Kale
- Pesto de Fanes de Fenouil
- Pompoen-paprika Curry
- Pompoenlasagne a la Ricotta
- Pompoenlasagne winterwarmte
- Pompoenragout met polenta
- Pompoenstoofpotje
- Poulet au Concombre
- Purée de Chou Rave au Persil
- Roomsoep van Koolrabi
- Salade de Boeuf Thai
- Salade de Fenouil aux Agrumes
- Snijbiet met aardappelen, een Kroatisch recept Blitva
- Soupe de Choux de Bruxelles au Châtaignes [Goethe]
- Soupe de Cresson
- Soupe de fanes de carottes
- Soupe Toscane au Chou Kale
- Steak Végétal
- Uientaartjes
- Velouté tout orange d’automne
- Warme salade met aardse groenten
- Worst met Venkelstoemp
Leave a Comment