Stilte – Maar echt veel winter werk!

Hallo vrienden! December, januari en februari zijn zeer rustige maanden in termen van communicatie.

Dus Facebook en deze site zijn heel erg kalm. Het is normaal! En dat betekent niet dat alles slapend is!

Groenten groeien in de serre en hebben hun hoogtijdagen op feesttafels!

Met de groepen (de Sagalers) houden we onze jaarlijkse vergaderingen in groepen om het volgende jaar voor te bereiden. Ik onthul openlijk de informatie die mijn activiteit informeert en de Sagalers uiten hun wensen over wat werkt, wat beter zou kunnen werken en wat we dit jaar samen hebben geleerd. Hierdoor kan ik mijn werk aanpassen en me voorbereiden op het komende jaar qua cultuur en organisatieplan.

EEN GROTE DANK AAN SAGALERS die met goede intelligentie werken om me elk jaar te laten evolueren. Open en super constructief communicatie is een waardevol bezit dat we allemaal samen groeien. Dit is hoe we onze kleine menselijke gemeenschap toestaat het avontuur voort te zetten!

Lang leve 2019!


Reacties zijn uitgeschakeld voor deze post