Snijbiet met aardappelen, een Kroatisch recept Blitva
Imprimer / Afdrukken / Print
Snijbiet met aardappelen, een Kroatisch recept Blitva
Tip: Serveer met een lekker stuk rundvlees zoals een runderlap of biefstuk.
Temps de préparation / Voorbereidingstijd / Preparation time 10 minutes
Temps de cuisson / Koken tijd / Cooking time 20 minutes
Temps total / Totaal tijd / Total time 30 minutes
Portions / Porties 2
Ingrédients / Ingrediënten / Ingredients
- 1 kilo Snijbiet
- 6 Middelgrote vast kokende aardappelen
- 6 teentjes Knoflook
- 2 Middelgrote uien
Instructions / Instructies
-
Snijdt de snijbiet in repen. Schil de aardappelen en snijdt ze in niet al te grote stukken.
-
Kook de snijbiet en aardappelen samen in een pan in ongeveer 10 minuten gaar. Pel ondertussen de ui en de knoflook. Snipper de ui grof en hak de knoflook fijn.
-
Laat de snijbiet en de aardappel in een vergiet uitlekken.
-
Bak de ui en knoflook in een pan met een royale hoeveelheid olijfolie maar laat het niet aanbakken.
-
Bak nu nog 5 minuten de aardappels en snijbiet mee.
- Aardappel-champignonschotel met filodeeg
- Bettes Thai au Riz Lentillé
- Bietenhummus
- Bouillon de Légumes
- Brownies met Rode Biet
- Carpaccio de Bettraves Chiogga
- Chaussons aux Epinards
- Chou Chinois Farci Epicé
- Chou kale à l’indienne
- Crumble van Rabarber en Rode vruchten
- Curry de Chou-Fleur au yaourt
- Fallafel
- Gaspacho de poivrons grillés
- Gaspacho de radis et velouté de fanes
- Gevulde paprika’s
- Gratin d’Aubergines Mozzarella
- Groentetaart
- Koolrabi met Appel
- Navet Golden Ball Caramelisé
- Pesto de cardes de Chou Kale
- Pesto de Fanes de Fenouil
- Pompoen-paprika Curry
- Pompoenlasagne a la Ricotta
- Pompoenlasagne winterwarmte
- Pompoenragout met polenta
- Pompoenstoofpotje
- Poulet au Concombre
- Purée de Chou Rave au Persil
- Roomsoep van Koolrabi
- Salade de Boeuf Thai
- Salade de Fenouil aux Agrumes
- Snijbiet met aardappelen, een Kroatisch recept Blitva
- Soupe de Choux de Bruxelles au Châtaignes [Goethe]
- Soupe de Cresson
- Soupe de fanes de carottes
- Soupe Toscane au Chou Kale
- Steak Végétal
- Uientaartjes
- Velouté tout orange d’automne
- Warme salade met aardse groenten
- Worst met Venkelstoemp
Leave a Comment